Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Szex, drog, pia, és rock and roll... egy kis mágiával fűszerezve...
Welcome
Üdvözöllek Chance Harborban! A helyen, ahol talán még a legrosszabb rémálmaid is teljesülhetnek egy szempillantás alatt... Egy Washingtoni, kissé borús időjárású kikötővárosban jársz. Csendes és unalmas, mindenki ismer mindenkit, ahogy az megszokott az ilyen helyeken. Csakhogy a városka lakói között élnek boszorkányok, voodoo-szakértők, démonok által megszállt szerencsétlen fiatalok, szellemek vagy boszorkányvadászok. Azonban a sötét oldalhoz nem csak a természetfeletti tartozik barátom, hanem a való élet is: lebujok, drogtúladagolás, paranoia, másság, kitaszítottság, horrorfilmekbe illő tragédiák... Pont amiket elkerülni jönnél egy ilyen helyre. Megnyugvásra itt nem lelsz... Hiszel Istenben? Lehet, hogy itt még Ő sem segít rajtad! *Az oldalon egyesek számára felkavaró játékok is olvashatóak. Az adminok ezért nem vonhatóak felelősségre, a játéktéren a felhasználók szabad kezet kapnak játékaikhoz.
A mai naptól fogva egy karakternek 2 db aktív játéka lehet. NEM kötelező, ezt azért aktiváltuk, mert nincs is rosszabb, mint heteket, ne adj isten hónapokat várni egy válaszra...
Effy
2013. 01. 27.
Néhány felhasználó a mai naptól fogva inaktív lett, amit a legutolsó bejelentkezés alapján tettem. Aki újra aktívvá szeretne válni, keressen fel! :)
Effy
2013. 01. 27.
HELLÓ!Az oldal egységesítése céljából, a legtöbb avatar képet a 320*200-as szabványméretre állítottuk.Szépen kérünk Mindenkit, hogy a jövőben, minden avatar cserénél vegye figyelembe az új szempontot és alkalmazkodjon a kívánt mérethez. Ha bárkinek segítségre van szüksége, keresés.. vágás.. szívesen, pm-ben elérhetőek vagyunk. Köszönet! Adminok
2013. 01. 26.
Sziasztok fórumozók! Új csoportok és új színek kerültek és dolgok az oldalra, nézzétek meg és jelezzetek, hogy tetszik-e avagy sem. ;)
Különleges ismertetőjegy:Huncut mosoly Szexuális beállítottság:Heteroszexuális, általában
Család:
Grant Adlard | 50| Egész jó, egész jó. Azt kell mondjam, jól megvagyunk az öreggel.
Amanda Halding | 48 | Anyám egy igazi amerikai, tűzrőlpattant nő. Nem is csodálom, hogy elvált apámtól. A kapcsolat viszont vele is és velem is megmaradt a pöpec stádiumban. Imádom az anyámat!
Penelope Lumos | 45 | Apám új nője. Szerencséjére nem is próbál az anyám helyébe lépni, így nem is csináltam és túrtam őt ki. Jó fej "csaj" végül is. Hasonló, mint anyám, csak brazil változatban.
Egyéb kapcsolatok:
Callum | 32 | Nem mondanám, hogy barátok vagyunk, inkább csak jól elvagyunk egymás mellett. Nekem cucc kell, neki meg az, hogy valaki eladja.
Jellemzés, személyiség:Col egy fiatal, gazdag srác, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy villog azzal, amije van. Persze szeret néha lenyűgözni, de különösképp nem érdeklik ezek a dolgok. Teljesen más síkon mozog. Inkább az alvilági életben lel barátokat, mintsem a korosztlyába tartozó műmájeekkel jópofizzon. Gyakran lekezelő, bunkó és flegma. Rendszerint nem érdeklik őt mások érzelmei, csak a saját jóléte, meg a pár kapcsolata, hogy megmaradjon a jó vizsony. Mert az üzlet, az üzlet, és nem játék. Tisztában van vele, hogy jó pasi és ezt rendszerint ahol lehet, ott ki is használja. Like: - A szüleim - A lakásom - Devil's Spirit - Módjával Callumot is - A nőket - Az igényességet Dislike: - Akadékoskodó emberek - Felkapaszkodó ribik - Ha lenéznek - Ha valaki igénytelen, bármilyen téren - Ha valaki nem tud laztani
The story of my life...
- Ugyan már Penelope! Ne szégyellősködj, ez a koktél isteni lett! - hallottam anyám hangját a kert felől, ahogy újra hazalátogattam. Nos igen, nem meglepő ez nálunk! Gyakran van ilyen gazdagéknál, most is ellátogatott anya az aktuális pasijával, aki apámmal sütögetett egy üvegsört markolászva és igen jó hangulatban. Én inkább csak megálltam az ajtónak dőlve és néztem. Ha én megérem ezt a kort, valami ilyen akarok én is lenni. Mondjuk a házasság nem fontos, de...ilyen kiegyensúlyozott, mint ez a kis társaság. Ha azt vesszük, a pénzem már meg van hozzá most... 19 évesen külön házban élek, ergo jó úton haladok azt hiszem. Álltam ott még pár percig, aztán úgy döntöttem, most nincs kedvem csatlakozni, vagyis... nem vagyok olyan állapotban. Előtte inkább meglátogatom a szobámat meg a fürdőt. Azt hiszem senki nem örülne, ha még a drog na meg a tivornya nyomait látná rajtam. Oké, hogy mindenki tisztában van vele, milyen romlott életet éljek - mellesleg egyik sem vethetne rám követ érte -, de mégiscsak szerettem a jófiút alakítani itthon. A jól nevet gazdag, igen komoly és tiszteletre méltó felmenőkkel rendelkező ifjú Adlard fiókát. Most sem lesz ez másképp. Úton fel a lépcsőn még odaköszöntem és lecsekkoltam a kezemmel hátulról az új "szobalányt" és már fordultam is be, hogy megszabaduljak a külvilág által is ismert Coltól. Soha nem szoktam túl sok időt tölteni ilyennel, de most kiváltképp nem tököltem sokat, inkább a hatásra mentem, hogy tökéletes legyen. És mint mindig, most is elértem ezt a hatást. Jól fésült haj, a legjobb minőségű ruha, jó illat, egy utolsó pillantás és úton voltam ki a kertbe, hogy teljesítsem amit kell.
Elizabeth Jensen
Admin
Hozzászólások száma : 307 Join date : 2012. Jul. 14. Tartózkodási hely : Chance Harbor
Tárgy: Re: Colton Adlard Pént. Aug. 03, 2012 1:38 pm
Mr. Újgazdag! A fene a jó dolgodat, hogy ilyen családba születtél! De látom, ez nálad sem minden... Ne aggódj a jövőd miatt, élvezd ki az életet most! Jó rosszalkodást!