Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Szex, drog, pia, és rock and roll... egy kis mágiával fűszerezve...
Welcome
Üdvözöllek Chance Harborban! A helyen, ahol talán még a legrosszabb rémálmaid is teljesülhetnek egy szempillantás alatt... Egy Washingtoni, kissé borús időjárású kikötővárosban jársz. Csendes és unalmas, mindenki ismer mindenkit, ahogy az megszokott az ilyen helyeken. Csakhogy a városka lakói között élnek boszorkányok, voodoo-szakértők, démonok által megszállt szerencsétlen fiatalok, szellemek vagy boszorkányvadászok. Azonban a sötét oldalhoz nem csak a természetfeletti tartozik barátom, hanem a való élet is: lebujok, drogtúladagolás, paranoia, másság, kitaszítottság, horrorfilmekbe illő tragédiák... Pont amiket elkerülni jönnél egy ilyen helyre. Megnyugvásra itt nem lelsz... Hiszel Istenben? Lehet, hogy itt még Ő sem segít rajtad! *Az oldalon egyesek számára felkavaró játékok is olvashatóak. Az adminok ezért nem vonhatóak felelősségre, a játéktéren a felhasználók szabad kezet kapnak játékaikhoz.
A mai naptól fogva egy karakternek 2 db aktív játéka lehet. NEM kötelező, ezt azért aktiváltuk, mert nincs is rosszabb, mint heteket, ne adj isten hónapokat várni egy válaszra...
Effy
2013. 01. 27.
Néhány felhasználó a mai naptól fogva inaktív lett, amit a legutolsó bejelentkezés alapján tettem. Aki újra aktívvá szeretne válni, keressen fel! :)
Effy
2013. 01. 27.
HELLÓ!Az oldal egységesítése céljából, a legtöbb avatar képet a 320*200-as szabványméretre állítottuk.Szépen kérünk Mindenkit, hogy a jövőben, minden avatar cserénél vegye figyelembe az új szempontot és alkalmazkodjon a kívánt mérethez. Ha bárkinek segítségre van szüksége, keresés.. vágás.. szívesen, pm-ben elérhetőek vagyunk. Köszönet! Adminok
2013. 01. 26.
Sziasztok fórumozók! Új csoportok és új színek kerültek és dolgok az oldalra, nézzétek meg és jelezzetek, hogy tetszik-e avagy sem. ;)
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2012. Jul. 16.
Tárgy: Tate Langdon Kedd Júl. 31, 2012 11:15 pm
~ Tate Langdon ~
❝The devil is real, he can be beautiful.❞
Születési hely, idő:Bristol, UK 1991. 01. 16. | Kor:† 18 év † | Becenév:-
Különleges ismertetőjegy:Szőke fürtök, angyali arc Szexuális beállítottság:Heteroszexuális
Család:Hugo Langdon | 48 | Igazán soha nem ismertem.
Constance Maria Langdon | 45| Ajnározott volna, de genetikai selejt voltam. Ő meg... ahol tudott, ott feküdt valaki alá, úgy, mintha csak autót szerelne. Egyéb kapcsolatok:Farrah Elizabeth Jensen | 17 | A síron túl is az egyetlen, akit szeretek és akit további létezésem során is szeretni fogok.
Conor Christian Jensen | 23 | Egészen kölökként találtunk egymásra. Naná, hogy kattant elménk hozott össze..... mi más? Igazi jó haverok voltunk. Bírtam őt.
Jellemzés, személyiség:Anyám is megmondta, hogy nem vagyok normális. De tényleg semmi normális nincs bennem..... egyszerűen kattant vagyok. Egy pszichopata. De élvezem! Like: ▲ Effy, Effy, Effy, Effy és nem utolsósorban... Effy ▲ Pirománia ▲ Kínzás ▲ Gyilkolás, nincs is mókásabb, mint így öldökölni ▲ Élni Dislike: ▼ SWAT, rohadjanak meg, amiért megöltek ▼ Halottnak lenni ▼ William Turner,nagyjából a SWAT-osokkal egy szinten utálom ▼ Hogy nem lehetek Effyvel ▼ Hogy Effy nem az enyém ▼ Emberek
The story of my life...
Emlékek..... mást nem is tudok csinálni ebben a nagy naaaaagy nyomorult semmiben. Nem a legjobb elfoglaltság,sőt, kifejezetten elszomorító na meg dühítő..... de mi mást csináljak?? Oké, azért bevallom, nem unatkozom én, sőőőőőt.... kifejezetten mulatságos hullának lenni olykor. Ha érted, mire gondolok.... de ha nem, segítek: kurvára meg van mentve a seggem a zsaruk meg a diliház elől, ami utóbbit amúgy még anno anyucikám szerintem nem egyszer fontolgatott számlomra..... Áldott egy asszony az én anyám! Főleg hogy meghaltam.... szerintem úgy konkrétan egy Himalája nagyságú szikla eshetett le a szívéről. Miután persze gondolom kiheverte, hogy a SWAT legyilkolt valakit a házában, na meg hogy az ő angyalkája a fél gimit kiírtotta szemrebbenés nélkül. Az a nyomorult tisztaságmániája...... mindig a falra másztam tőle. Jószerével ezért se voltam valami sokat otthon.... Na meg mert a móka amúgy is mindig házon kívül található meg, nem? Na de szóval ott tartottam, hogy megvan énnékem a szórakozásom itt is.... persze csak azóta,mióta felfedeztem, hogy tudok "normális" lenni..... oké, ezt értsd úgy, hogy mint kísértet. Tudod, amikor tárgyakat mozgatunk meg éreztetjük, hogy ott vagyunk, esetleg meg is jelenünk. Ma már gyerekjáááátéééék, mint elfújni egy tollpihét.... de hát három év alatt volt bőven alkalmam ezt kitanulni. Sok is, hogy azt mondjam.... És a lényeg már megint nem került szóba.... sokszor elkalandozok.... Egy szó mint száz, így holtan is folytatom amit élőként.... csak így mondjuk legálisan? Mondhatni.... na megmagasabb szinten, mint még Conorékkal. Pedig az is élvezetes volt, jókat röhögtünk az állatokon..... biztos jól ellenénk most is. Figyelni a bugyuta embereket ahogy meghalnak. Olyan vicces az arcuk! Meg ahogy kapálózik némelyik az életéért és meg tudom, hogy rajtam múlik, jön-e vagy marad..... óóóó amolyan istenféle dolog ez, nagyon tetszik! Ennél már csak egy dolog lenne jobban kedvemre, az pedig az én Elizabethem.... de ha az ég a földet..... akkor is....... tudom, hogy ez ami most van..... csak egy múló állapot! Annak. Kell. Lennie!
Elizabeth Jensen
Admin
Hozzászólások száma : 307 Join date : 2012. Jul. 14. Tartózkodási hely : Chance Harbor
Tárgy: Re: Tate Langdon Hétf. Aug. 06, 2012 1:57 pm
Mr. Pszichopata! Oké, azt hiszem, kezdhetünk félni, hogy mi lesz itt, ha te úgy igazán beindulsz... Azért ne mészárold le az egész várost, oké? Mindenesetre kíváncsian várom, miként fogsz visszatérni.