Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Szex, drog, pia, és rock and roll... egy kis mágiával fűszerezve...

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Welcome
Üdvözöllek Chance Harborban! A helyen, ahol talán még a legrosszabb rémálmaid is teljesülhetnek egy szempillantás alatt... Egy Washingtoni, kissé borús időjárású kikötővárosban jársz. Csendes és unalmas, mindenki ismer mindenkit, ahogy az megszokott az ilyen helyeken. Csakhogy a városka lakói között élnek boszorkányok, voodoo-szakértők, démonok által megszállt szerencsétlen fiatalok, szellemek vagy boszorkányvadászok. Azonban a sötét oldalhoz nem csak a természetfeletti tartozik barátom, hanem a való élet is: lebujok, drogtúladagolás, paranoia, másság, kitaszítottság, horrorfilmekbe illő tragédiák... Pont amiket elkerülni jönnél egy ilyen helyre. Megnyugvásra itt nem lelsz... Hiszel Istenben? Lehet, hogy itt még Ő sem segít rajtad! *Az oldalon egyesek számára felkavaró játékok is olvashatóak. Az adminok ezért nem vonhatóak felelősségre, a játéktéren a felhasználók szabad kezet kapnak játékaikhoz.
News
2015. 11. 08.
Éledezzünk! ►►► KLIKK
Effy

2013. 07. 01.
A mai naptól fogva egy karakternek 2 db aktív játéka lehet. NEM kötelező, ezt azért aktiváltuk, mert nincs is rosszabb, mint heteket, ne adj isten hónapokat várni egy válaszra...
Effy

2013. 01. 27.
Néhány felhasználó a mai naptól fogva inaktív lett, amit a legutolsó bejelentkezés alapján tettem. Aki újra aktívvá szeretne válni, keressen fel! :)
Effy

2013. 01. 27.
HELLÓ!Az oldal egységesítése céljából, a legtöbb avatar képet a 320*200-as szabványméretre állítottuk.Szépen kérünk Mindenkit, hogy a jövőben, minden avatar cserénél vegye figyelembe az új szempontot és alkalmazkodjon a kívánt mérethez. Ha bárkinek segítségre van szüksége, keresés.. vágás.. szívesen, pm-ben elérhetőek vagyunk. Köszönet! Adminok

2013. 01. 26.
Sziasztok fórumozók! Új csoportok és új színek kerültek és dolgok az oldalra, nézzétek meg és jelezzetek, hogy tetszik-e avagy sem. ;)
Staff

William Turner

ET PM

Multik:
Conor C. Jensen
Graham G. Willson

Effy Jensen

ET PM

Multik:
Diane Meade

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (54 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 5:31 am-kor volt itt.
Chat box
Legutóbbi témák
» Activity Check
Konyha I_icon_minitimeCsüt. Dec. 17, 2015 7:35 pm by Opal Lin

» Konyha
Konyha I_icon_minitimePént. Nov. 20, 2015 5:39 pm by Diana Meade

» A ház konyhája
Konyha I_icon_minitimeSzomb. Nov. 07, 2015 3:08 pm by Elizabeth Jensen

» A part...
Konyha I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2015 3:43 pm by Summer Cataleno

» Avarian Világa FRPG
Konyha I_icon_minitimeHétf. Okt. 07, 2013 2:13 pm by Vendég

» Diaries RPG ~ Vámpírnaplók Szerepjáték
Konyha I_icon_minitimeKedd Szept. 10, 2013 7:57 pm by Vendég

» EOF - Empire of Fantasy
Konyha I_icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:32 pm by Vendég

» Effy szobája
Konyha I_icon_minitimeHétf. Szept. 02, 2013 8:09 pm by William Turner

» My Life Arts (London)
Konyha I_icon_minitimePént. Aug. 30, 2013 2:15 pm by Elizabeth Jensen

Top posters
William Turner
Konyha EmptyKonyha I_voting_barKonyha I_vote_rcap 
Summer Cataleno
Alex Henley
Opal Lin
Conor Christian Jensen
Elizabeth Jensen
Graham Gray Willson
Constance Atina Watson
Callum
Jesabel Gracie Dawson

Megosztás

Konyha

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég

Konyha Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Konyha I_icon_minitimePént. Szept. 28, 2012 6:18 pm

/Leon szobája/

Elég volt kilépnem a szobám ajtaján, már onnan is hallottam, ahogy veszekszenek. Megint. Hiába kellett volna, nem bírtam rászánni magam, hogy tovább menjek. Talán… két lépést tudtam megtenni, de utána nem ment. Mintha mázsás súlyokat tett volna valaki a lábaimra. Nem ment. A kiabálás egyre erősödött. Anélkül, hogy ténylegesen odafigyeltem volna a szavakra, tudtam, hogy rólam folyik a vita. Mindig rólam. Hogy mit kezdjenek velem és mi az, amit még nem próbáltak ki rajtam. Apa ragaszkodott ahhoz, hogy el kellene küldeni innen valahova messze, ahol megnevelnek… akár egy klinikára, ahol annyira teletömnek gyógyszerekkel, hogy akit visszakapnak, már nem is én leszek. Anya viszont bízott a csodában és képtelen volt törődni azzal, hogy mi a valóság. Szeretett volna megmaradni egyfajta álomvilágban. Az ő évek alatt felépített birodalmában, ahonnan, majd ha hosszú idő múlva kilép, én a régi leszek, és újra meglesz a tökéletes családja. Csakhogy hiába hitt ebben én nem bírtam változni! Próbálkoztam! Mindent próbáltam már, de egyre sűrűbben éreztem azt, hogy nem bírom tovább. Nemhogy változni nem tudtam, az idő elteltével már saját magam is kételkedni kezdtem abban, hogy megéri küzdeni. Egyre közelebb kerültem ahhoz, hogy feladjam…
Martin jelent meg mellettem. Nem tudom, honnan. Olyan volt, mintha csak egyszerűen… ott termett volna. Innen tudtam, hogy valószínűleg megint kiesett pár perc. Lenéztem rá, de mielőtt bármit is mondhattam volna, rám emelte szomorú tekintetét, és mint aki nem is ismert meg, továbbment. Bántania kellett volna a dolognak. Éreznem kellett volna valamit… de semmi nem változott bennem. Mintha már nem lenne hova süllyednem… Vajon az ember szomorúságának van egy alsó határa? Vagy az az a pont, ahol már feladja az életet?
Nem volt időm most ezzel törődni. Újabb hangos szavak jutottak el a fülemig és a legvégén a nevem. Már nem rezzentem össze, nem féltem… semmi. Miközben a lábam gondolkodás nélkül vitt előre egészen a konyha küszöbéig, újra eszembe jutott a tükörben látott énem. Vajon, most az vagyok? Vagy aki nem érez, akinek nem számít az élet, csak cselekszik?
- Leonard! – kiabált apám, amikor meglátott, mintha meglepődött volna azon, hogy lát.
Hogy én mennyire utáltam, amikor így hívott! Sőt, eleve utáltam ezt a nevet! Valahogy… nem én voltam. Ez a név túl előkelő… túl tökéletes és én az soha nem leszek. Nemhogy az ő szemükben! A saját tükörképemet nézve is hazugság volt körülöttem minden. Én… nem léteztem, mert az, aki vagyok, nem létezhet. Mert nem természetes.
- Mi a fene ez rajtad? – nézett végig a ruháimon. Éreztem, ahogy minden négyzetcenimétert kielemez rajtam. – Jobban teszed fiatalember, ha ezt azonnal lecseréled! – adta ki a parancsot. Ez egyértelműen az volt. Nem mondta ki végig, de a levegőben ott lebegett a „különben...” rész. – Nem elég, hogy ennyi baj van veled… hogy ennyi pénzt ölünk abba, hogy kigyógyulj ebből a… ebből a… - kereste a szót, de végül feladta és sokkal csendesebben fejezte be. – Próbálj meg normális ember módjára viselkedni! – kérlelt, de a hangjából kiérződött, hogy már ő sem hisz abban, hogy meggyógyulok.
Én csak bólintottam. Egy pillanatig elfelejtettem, hogy mennyire utálja ezt. Amint tudatosult bennem, hogy mit csináltam, felkaptam a fejem és kiengedtem a hangom. A mai nap első szavai.
- Igen, apa.
- Csak viselkedj úgy, mint egy normális ember – ismételte meg az utolsó szavait. Nem mintha szükségem lett volna rá. Az utóbbi pár hónapban már annyit hallottam ezeket a szavat újabb és újabb mondatokba ágyazva, hogy elvesztették a jelentésüket számomra. Már egyszerűen csak fájt őket hallani, de semmi több. – És ha átöltöztél dobd ki a szemetesbe ezt a borzasztó rongyot! – tette még hozzá és egy „Elmentem dolgozni” szöveggel elsietett mellettem.
Én még ott maradtam. Anya mindvégig nekem háttal pakolt valamit. Nem igazán néztem rá. Azt régóta nem tettem már. Nem akartam látni a pillantását… az undort az arcán így inkább, amikor tehettem szépen elnéztem mellette. Most viszont nem volt rá szükség. Hosszú percek teltek el és semmi mást nem történt, csak tiszták lettek az edények, amiken dolgozott. Lassan számomra is egyértelművé vált, hogy semmi nem változott tegnap óta – miért is változott volna? – így indulásra bírtam magam. Az utolsó pillanatban viszont meghallottam a hangját.
- Ma délután átjön pár barát az utcából… - fogott bele, de nem volt rá szükség, hogy befejezze. Már ezt is hallottam párszor. Az ilyen „beszélgetés” vége az, hogy szeretné, ha rendesen viselkednék, vagy ami még jobb, nem nagyon lennék itthon. A lényeg, hogy ne rontsak el mindent azzal, hogy nyilvánosságra kerül az igazi énem. Színészkedjek, vagy tűnjek el itthonról.
- Értettem – vágtam a szavába és már ott sem voltam.
/Leon szobája/
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég

Konyha Empty
TémanyitásTárgy: Konyha   Konyha I_icon_minitimeHétf. Szept. 24, 2012 5:50 pm

(...)
Vissza az elejére Go down

Konyha

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Konyha
» Konyha
» Konyha
» Konyha és előszoba
» Konyha és Előszoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: HÁZAK, LAKÁSOK :: Házak, Lakások Chance Harbor területén :: West ház-