Welcome |
Üdvözöllek Chance Harborban! A helyen, ahol talán még a legrosszabb rémálmaid is teljesülhetnek egy szempillantás alatt... Egy Washingtoni, kissé borús időjárású kikötővárosban jársz. Csendes és unalmas, mindenki ismer mindenkit, ahogy az megszokott az ilyen helyeken. Csakhogy a városka lakói között élnek boszorkányok, voodoo-szakértők, démonok által megszállt szerencsétlen fiatalok, szellemek vagy boszorkányvadászok. Azonban a sötét oldalhoz nem csak a természetfeletti tartozik barátom, hanem a való élet is: lebujok, drogtúladagolás, paranoia, másság, kitaszítottság, horrorfilmekbe illő tragédiák... Pont amiket elkerülni jönnél egy ilyen helyre. Megnyugvásra itt nem lelsz... Hiszel Istenben? Lehet, hogy itt még Ő sem segít rajtad! *Az oldalon egyesek számára felkavaró játékok is olvashatóak. Az adminok ezért nem vonhatóak felelősségre, a játéktéren a felhasználók szabad kezet kapnak játékaikhoz.
|
News |
2015. 11. 08.
Éledezzünk! ►►► KLIKK
Effy
2013. 07. 01.
A mai naptól fogva egy karakternek 2 db aktív játéka lehet. NEM kötelező, ezt azért aktiváltuk, mert nincs is rosszabb, mint heteket, ne adj isten hónapokat várni egy válaszra...
Effy
2013. 01. 27.
Néhány felhasználó a mai naptól fogva inaktív lett, amit a legutolsó bejelentkezés alapján tettem. Aki újra aktívvá szeretne válni, keressen fel! :)
Effy
2013. 01. 27.
HELLÓ!Az oldal egységesítése céljából, a legtöbb avatar képet a 320*200-as szabványméretre állítottuk.Szépen kérünk Mindenkit, hogy a jövőben, minden avatar cserénél vegye figyelembe az új szempontot és alkalmazkodjon a kívánt mérethez. Ha bárkinek segítségre van szüksége, keresés.. vágás.. szívesen, pm-ben elérhetőek vagyunk. Köszönet! Adminok
2013. 01. 26.
Sziasztok fórumozók! Új csoportok és új színek kerültek és dolgok az oldalra, nézzétek meg és jelezzetek, hogy tetszik-e avagy sem. ;)
|
Staff |
William TurnerET PMMultik: Conor C. Jensen Graham G. Willson
Effy JensenET PMMultik: Diane Meade
|
Ki van itt? | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 54 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 5:31 am-kor volt itt. |
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Conor Christian Jensen
Hozzászólások száma : 374 Join date : 2012. Jul. 14. Tartózkodási hely : Chance Harbor
| Tárgy: Re: A várost környező erdők Kedd Júl. 31, 2012 8:09 pm | |
| - Minden! - tört ki elsőre az egyszerű válasz, még mindig az eget kémlelve, na hát nem is kellett ezen sokat gondolkodni. De aztán éreztem, hogy engem néz. Ahogy a szemei szinte lyukat égetnek a bőrömbe. Ezért nekem is felé kellett fordulnom. Egyszerűen muszáj volt! - Vigyáznom kéne rá... - beszéltem csak egész halkan, talán már suttogva, de észre se vettem. - én meg... tönkreteszem... - halkult már el szinte teljesen a hangom, csak megigézve nézve a szemeibe, és ha magamnál vagyok, az biztos, hogy ilyet ki se húz belőlem, SENKI... nincs akinek ilyet elárulok, de mégis... valahogy kiszedte belőlem. Boszorkány! - suhant át az agyamon egy pillanatra, de aztán újra nyeltem. Csak egyszerűen...
Ekkor volt, hogy visszafordítottam a fejemet. Vissza az égnek, mintha mi se történt volna. Újra szívtam a cigimet. Néma csendben. Aztán...
- Szerinted milyen érzés lehet meghalni... - kérdeztem a rahedli csillagot. |
| | | Summer Cataleno
Hozzászólások száma : 485 Join date : 2012. Jul. 14. Tartózkodási hely : Chance Harbor
| Tárgy: Re: A várost környező erdők Kedd Júl. 31, 2012 7:16 pm | |
| Elképzeltem kisgyermekként azt az érett nőt, kivel nemrégiben találkoztam. Igen, eltudtam képzelni az apró Conort is, és leginkább azt, hogy ilyenekkel ijesztgeti a testvérét. Tényleg szórakoztató lehetett! - Mi változott? - fordultam felé, ahogy már Ő is ott feküdt mellettem a földön - Ti még mindig együtt vagytok. Oké, hogy Eff felnőtt, és már nem veszi ezt be, - mosolyogtam - de valami még mégis más. |
| | | Conor Christian Jensen
Hozzászólások száma : 374 Join date : 2012. Jul. 14. Tartózkodási hely : Chance Harbor
| Tárgy: Re: A várost környező erdők Kedd Júl. 31, 2012 7:09 pm | |
| - Mikor még hülye kiskölyök voltam, elhoztam ide Effy-t. - vágódtam hanyatt mellé a fűbe és nagyot sóhajtva magamba szívtam az illatát. Már amennyire még érzem. Talán most ütne egy kis Devil. - Vagyis nem ide, hanem még otthon. - beszéltem bele a fekete égbe. - Ott is volt egy ilyen rész. Bírtam ahogy halálra ijed tőle! - vigyorogtam fel hangosan, ahogy magam elé képzeltem azt a régi képet. Nem akartam én a szívbajt hozni a húgomra, de azért... vicces volt.
- Szerettem a régi időket... - sóhajtottam nagyot, újra beleszippantva a cigibe. Csak néztem az eget, és rohadtul nem volt kedvem eltépni róla a szemeimet. Magával ragadt... betépett... örökre itt tudtam volna maradni fekve. És akár meghalni mellette. |
| | | Summer Cataleno
Hozzászólások száma : 485 Join date : 2012. Jul. 14. Tartózkodási hely : Chance Harbor
| Tárgy: Re: A várost környező erdők Kedd Júl. 31, 2012 6:53 pm | |
| - Majd Te kiütöd a merevítőddel! - vigyorogtam. Viccesen nézhet ki az a jelenet, amint épp Conor egy grizzlyvel hadakozik.
Innen lehetett látni a csillagokat. Ismét elkápráztattak, mint a ház előtt. Ehhez még fű sem kell, mindig csodaszépek. Majd jött egy fuvallat, megrezegtetve a fák leveleit, szétfújva a hajamat finom friss erdő illatot hozott magával. Nagyot szippantottam. Ezért szeretek erdőben futni. Az erdő friss illata páratlan. És a borzongató, kellemes hűvös levegőtől kiráz a hideg. Imádom. - Igen, hallom. - mosolyogtam csukott szemekkel. |
| Tárgy: Re: A várost környező erdők Kedd Júl. 31, 2012 6:33 pm | |
| - Mert szerinted a grizzly egy kismacska? - vigyorodtam el szélesen, persze ezer százalék, hogy a fű is rátett egy lapáttal, de ő emlegetett a háznál medvéket. Vagy nem??? - vakartam meg kis híján a fejem, mert nálam soha nem luxus, hogy nem emlékszek. Hát még ha valami volt és mégse volt. Aztán már csak a huppanást halottam mellettem a fűben.
- Akkor itt. - intéztem el ennyivel, és nagyot sóhajtva a gondolatra én is leültem. Hogy végigfeküdni? Aaazt nem. Előbb hallani akartam! A hangokat, ahogy a szél hülye kis lábacskái a fák között játszanak. Imádtam azt a hangot! Azért jöttem mindig ide. Ha lehet, betépve. Úgy sokkal erőteljesebb...
Néma kuss volt. Hiába füleltem. Aztán mégiscsak felzúgott egy hang.
- Hallod? - kérdeztem elvigyorodva és felé fordulva mélyre szívtam a cigimet. |
| | | Summer Cataleno
| Tárgy: Re: A várost környező erdők Kedd Júl. 31, 2012 6:14 pm | |
| Csöndben sétálgattunk az erdőben, kerülgettük a fákat. Szép erdő volt, és természetes, össze-vissza keresztezték utunkat fák, nem pedig sorban, mint a telepített erődnél. Azok nem szépek. Random módon sokkal szebb. Bár alig láttunk valamit, még a csillagokat se nagyon felettünk, de mintha a fák kezdtek volna ritkulni. Egy tisztásra jutottunk talán. - Medvék? - kérdeztem vissza - Kösz, ez eddig még eszembe sem jutott. - mondtam az orrom alatt, de hogy még Ő is hallja. Nem, mintha halál komolyan elhinném hogy ránk rontana egy maci. A fák teljesen elfogytak, és a szép, enyhén nedves fűn el is terültem. |
| Tárgy: Re: A várost környező erdők Kedd Júl. 31, 2012 5:58 pm | |
| [Jensen ház; (előtt) ]
Jó ideig caplattunk egy kurva szó nélkül, de ha akarom sem tudom megmondani az időket. A járás... egész jól ment, bár mit csodálkozom, volt már gyakorlatom benne. Ahogy a sötét fák kerülgetésben is, általában nem érdekelt merre megyek vagy hova, másnap, tisztán úgyis kikeveredek. Legalábbis eddig még mindig sikerült. Aztán mégiscsak elértünk egy tisztást. Jéééé, úgy látszik, mint a lovak, már csukott szemmel is megy. Gratula! - veregettem meg a vállamat fejben, és egy nagy sóhaj kíséretében kitéptem tisztásra. A hátam mögül viszont nem hallottam mozgást.
- Na mi van, nem jössz? - fordultam meg úgy középtájt. - Ne tojj be, itt nincsenek medvék. - mondtam ki szín komolyan. Tényleg nincsenek. Asszem...
A hozzászólást Conor Christian Jensen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 31, 2012 6:24 pm-kor. |
| | | William Turner Admin
Hozzászólások száma : 571 Join date : 2012. Jul. 14. Tartózkodási hely : Chance Harbor
| Tárgy: A várost környező erdők Szomb. Júl. 21, 2012 7:24 pm | |
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A várost környező erdők | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |