Welcome |
Üdvözöllek Chance Harborban! A helyen, ahol talán még a legrosszabb rémálmaid is teljesülhetnek egy szempillantás alatt... Egy Washingtoni, kissé borús időjárású kikötővárosban jársz. Csendes és unalmas, mindenki ismer mindenkit, ahogy az megszokott az ilyen helyeken. Csakhogy a városka lakói között élnek boszorkányok, voodoo-szakértők, démonok által megszállt szerencsétlen fiatalok, szellemek vagy boszorkányvadászok. Azonban a sötét oldalhoz nem csak a természetfeletti tartozik barátom, hanem a való élet is: lebujok, drogtúladagolás, paranoia, másság, kitaszítottság, horrorfilmekbe illő tragédiák... Pont amiket elkerülni jönnél egy ilyen helyre. Megnyugvásra itt nem lelsz... Hiszel Istenben? Lehet, hogy itt még Ő sem segít rajtad! *Az oldalon egyesek számára felkavaró játékok is olvashatóak. Az adminok ezért nem vonhatóak felelősségre, a játéktéren a felhasználók szabad kezet kapnak játékaikhoz.
|
News |
2015. 11. 08.
Éledezzünk! ►►► KLIKK
Effy
2013. 07. 01.
A mai naptól fogva egy karakternek 2 db aktív játéka lehet. NEM kötelező, ezt azért aktiváltuk, mert nincs is rosszabb, mint heteket, ne adj isten hónapokat várni egy válaszra...
Effy
2013. 01. 27.
Néhány felhasználó a mai naptól fogva inaktív lett, amit a legutolsó bejelentkezés alapján tettem. Aki újra aktívvá szeretne válni, keressen fel! :)
Effy
2013. 01. 27.
HELLÓ!Az oldal egységesítése céljából, a legtöbb avatar képet a 320*200-as szabványméretre állítottuk.Szépen kérünk Mindenkit, hogy a jövőben, minden avatar cserénél vegye figyelembe az új szempontot és alkalmazkodjon a kívánt mérethez. Ha bárkinek segítségre van szüksége, keresés.. vágás.. szívesen, pm-ben elérhetőek vagyunk. Köszönet! Adminok
2013. 01. 26.
Sziasztok fórumozók! Új csoportok és új színek kerültek és dolgok az oldalra, nézzétek meg és jelezzetek, hogy tetszik-e avagy sem. ;)
|
Staff |
William TurnerET PMMultik: Conor C. Jensen Graham G. Willson
Effy JensenET PMMultik: Diane Meade
|
Ki van itt? | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 54 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 5:31 am-kor volt itt. |
|
| Szerző | Üzenet |
---|
Grey Damon
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2012. Jul. 17. Tartózkodási hely : Chance Harbor
| Tárgy: Re: A ház előtt Hétf. Szept. 24, 2012 11:57 pm | |
| Megforgattam a szemeimet. A család a mindenem, mindig is ezt tanították nekem, de ő... mint mindig, most is a legrosszabbkor jött. Fogadok van rá valami... detektora, hogy mikor tegyen keresztbe! Emlékeztem még a múltra! Nem is egy... két.. vagy három alkalom! De ahol Constance megjelent ott szem nem maradt szárazon!
- Ne hívj.. édesnek! - fintorogtam megnyomva a szót. Rühelltem! Azt a mézesmázos beszédet... Azt ahogy folyton behízelgi magát a kezeimbe... És azt, ahogy... - Miért nem lepődöm én meg ezen...!? - sóhajtottam nagyot, ahogy csak egy percre, egy rövid pillanatra lehunytam a szemeimet. Egyetlen porcikámra sem kívántam. Ezt az aljas némbert, mert még ha Constance az unokatestvérem is, ő volt mindig a család fekete báránya.
- Megyek... - mondtam ki aztán magam se tudom miért, de egyetlen további szó nélkül fogtam magam és elnyomtam a telefont. Nem voltam a többire. Nem voltam kíváncsi RÁ! Egyáltalán nem. Lee meg... - néztem fel az előttem tornyosuló ház díszes függönyös ablakaira - Nem szalad el. - jutottam a végkövetkeztetésre, eldöntve fejben, hogy előbb rendezem ezt a szipirtyót, útjára engedem, és utána újra felkeresem ezt a házat. Na persze különben is.. ha kicsit feltúrom Lee holmijait hátha találok valami információt a nőről.
Azonnal kaptam is a telefonom, tárcsáztam egy helyi taxicéget és visszavitetve magam vissza az autómért az étteremhez, bepattantam és elautókáztam a rendőrségre. Bár már túl lennék rajta...
(rendőrség)
|
| | | Grey Damon
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2012. Jul. 17. Tartózkodási hely : Chance Harbor
| Tárgy: Re: A ház előtt Hétf. Szept. 24, 2012 2:10 pm | |
| Egész végig nem beszélt. Pedig jobban örültem volna, ha egy olyan igazi, szószátyár kis fruska akinek be nem áll a szája én meg elcsippentek itt-ott némi információt. Mégis csöndben volt. Mire viszont én találtam volna ki valamit már taposott is a fékbe úgy, hogy kis híján lefejeltem az ablakot. Pancser! Ha a sofőröm lenne, már rég leüvöltöttem volna a fejét érte. Most is nehéz volt visszafognom magam. Aztán viszont újra felém nézett, amíg én tüzetesen próbáltam megvizsgálni a házat. Rendben, egy nyom. Ha Lee kis kurvája itt lakik, belőle biztosan majd többet kihúzok. Ez a szőke azt mondja nincs túl jóban Lee-vel - ugyan miért is lenne - hát akkor meg hadd menjen. Vele majd később foglalkozunk. Akkor fordítottam csak felé a fejemet amikor újra a hangját hallottam a fülemben.
- Rendben. Nem fogom. Cassie... - szólaltam meg először számra véve azt a nevet amit a benzinkúton olvastam. Bolond kis szuka, de ez az én szerencsém. Aki benn hagyja a táskáját a kocsiban amíg tankol.. benn az összes irattal... na az rajta veszthet. Most már legalább azt is tudom, hol lakik. - Hát akkor... - emeltem fel a két kezem az ölemből, majd lassan estek vissza. Megköszönni? Nem volt szokásom. De Lee-nek viszont biztosan.
- Kösz! - fordultam vissza már csak kintről, hogy az ablaknak támaszkodva beszóljak. Tudom hol laksz kis csitri... - a legszívesebben kimondtam volna. Mégis csak a fejemben hangzott el. Odakinn.. csak egy mosoly, aztán ő fintorogva elhúzott.
Szemrevételeztem a házat. Semmi különös, csönd, na meg a házszámot is bőven bevéstem a fejembe. Az ujjam már a csengő gombján volt, amikor csörgött a telefonom.
- Hogy szakadnál meg.... - motyogtam azzal hátrébb lépve felvettem.
- Igen? - tettem fel a kérdést mérgesen, még annyira sem méltatva az illetőt, hogy előre megnézzem ki az. Azután viszont a leggyűlöltebb ismerős hang válaszolt. - Constance... Mit akarsz!? - vágtam vissza hasonlóképp gúnyosan - Most nincs időm az őrült játékaidra! - világosítottam fel, de ahogy tovább folytatta még a hideg is végigszaladt a hátamon - Csak azt ne mondd hogy utánam jöttél!!? - vágtam bele összehúzott szemekkel, nagy munka árán lévén csak képes visszafogni a hangomat.
{Telefonbesz. Constance Atina Watson; Rendőrség} |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A ház előtt Hétf. Szept. 17, 2012 8:39 am | |
| / Közhelyek - Occidental Restaurant / Hogy én mennyire nem akartam ezt az egészet! - átkozódtam magamba. Ez az, amire rohadtul nem volt szükségem. Nem voltam túl jóba Faye-el, most meg ki tudja, Lee-vel hogy váltak el? Oh, miért is tudnék róla? Faye nem mond el semmit, nem azért, mintha amúgy közöm is lett volna hozzá. De egy kiba*ott körbe tartozunk, és mindenkivel sikerült összebarátkoznom, csak vele nem. Fene érti már ezt! De nem hiszem, hogy ezzel javítanék a helyzetemen.... Lee-vel nem is nagyon beszélgettünk út közben. Mert amúgy, nem is ismerem Őt. Csak sofőr vagyok, nem? És annyira nem is érdekelt, ki is - mi is Lee. Elhozom, mert jófej vagyok, továbbá nem is érdekel. Meg is érkeztünk Faye házához... - Egy szót ne merj szólni, hogy én hoztalak ide! - álltam meg a ház előtt. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: A ház előtt Hétf. Szept. 17, 2012 8:28 am | |
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A ház előtt | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |