Welcome |
Üdvözöllek Chance Harborban! A helyen, ahol talán még a legrosszabb rémálmaid is teljesülhetnek egy szempillantás alatt... Egy Washingtoni, kissé borús időjárású kikötővárosban jársz. Csendes és unalmas, mindenki ismer mindenkit, ahogy az megszokott az ilyen helyeken. Csakhogy a városka lakói között élnek boszorkányok, voodoo-szakértők, démonok által megszállt szerencsétlen fiatalok, szellemek vagy boszorkányvadászok. Azonban a sötét oldalhoz nem csak a természetfeletti tartozik barátom, hanem a való élet is: lebujok, drogtúladagolás, paranoia, másság, kitaszítottság, horrorfilmekbe illő tragédiák... Pont amiket elkerülni jönnél egy ilyen helyre. Megnyugvásra itt nem lelsz... Hiszel Istenben? Lehet, hogy itt még Ő sem segít rajtad! *Az oldalon egyesek számára felkavaró játékok is olvashatóak. Az adminok ezért nem vonhatóak felelősségre, a játéktéren a felhasználók szabad kezet kapnak játékaikhoz.
|
News |
2015. 11. 08.
Éledezzünk! ►►► KLIKK
Effy
2013. 07. 01.
A mai naptól fogva egy karakternek 2 db aktív játéka lehet. NEM kötelező, ezt azért aktiváltuk, mert nincs is rosszabb, mint heteket, ne adj isten hónapokat várni egy válaszra...
Effy
2013. 01. 27.
Néhány felhasználó a mai naptól fogva inaktív lett, amit a legutolsó bejelentkezés alapján tettem. Aki újra aktívvá szeretne válni, keressen fel! :)
Effy
2013. 01. 27.
HELLÓ!Az oldal egységesítése céljából, a legtöbb avatar képet a 320*200-as szabványméretre állítottuk.Szépen kérünk Mindenkit, hogy a jövőben, minden avatar cserénél vegye figyelembe az új szempontot és alkalmazkodjon a kívánt mérethez. Ha bárkinek segítségre van szüksége, keresés.. vágás.. szívesen, pm-ben elérhetőek vagyunk. Köszönet! Adminok
2013. 01. 26.
Sziasztok fórumozók! Új csoportok és új színek kerültek és dolgok az oldalra, nézzétek meg és jelezzetek, hogy tetszik-e avagy sem. ;)
|
Staff |
William TurnerET PMMultik: Conor C. Jensen Graham G. Willson
Effy JensenET PMMultik: Diane Meade
|
Ki van itt? | Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 54 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 5:31 am-kor volt itt. |
|
| Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aleksander & Victor Szomb. Aug. 25, 2012 7:12 pm | |
| (Valahonnan az államokból)
Megint az járt a fejemben. Az a gondolat. Amikor benn állok, a rendelőben és a doki azt mondja örüljek, én még jól jártam. Örüljek... szép vicc! Csak lépkedtem az aszfalton, egymás elé tettem a lépteimet és újra és újra felidéztem azokat a szavakat ott a szobában.
"Odafigyeléssel, és határozottsággal még teljes életet élhet. Nem lesz baj… ha képes megtanulni együtt élni vele." – No hát igen. Könnyű ezt mondani. Milyen könnyű szavak, egy olyan szájból ami… - de aztán elhessegettem a gondolatot. Már mit számít? Az egésznek már vagy… fél éve! Ideje volt tovább indulnom. Most már stabil a dolog. Azt hiszem. Legalábbis amíg tudok megyek, és folytatom az életet. Mintha mi se történt volna. Pedig nagyon is történt. Egy életre szóló ballépés…
Újabb és újabb kocsi húzott el mellettem, én meg még mindig csak lépkedtem. Már vagy 10 mérföldet gyalogoltam a nem is tudom melyik elágazás óta, ahol az előző kocsi kitett. Én erre mentem, ő meg arra. Nem volt jó találkozás. Mégis valamivel közelebb jutottam, most meg marad a... gyalog. Aztán újabb kocsi hangját hallottam, én meg próba-szerencse alapon... Miért is ne!? Mit veszíthetek? |
| | | Victor Welch
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2012. Jul. 26. Tartózkodási hely : Chance Harbor
| Tárgy: Aleksander & Victor Kedd Szept. 11, 2012 11:08 am | |
| - Amerika egy kisvárosából - Nem is emlékszem már pontosan, hogy mikor jött rám ennyire a bolondóra utoljára. Persze, nagy szó ez, mert mondhatni hogy soha nem vagyok teljesen önmagam. Mindig... mindig lakozik bennem valaki. A fejemben ott van, él, csak éppen mozogni... áh, dehogynem! Mozgat engem... viszi helyettem a lábaimat, a kezeimet, és soha nem engedi, hogy egy józan gondolat eluralkodjon rajtam. Így van ez már húsz éves korom óta. Mivé váltam én már azóta...! Voltam nős... szerelmes... és mivé váltam mára?! Egy rögeszmés férfivá... aki vágyik a tudásra, szinte szomjazza azt, hogy megtalálja, amire vágyik! De először... egy férfit kell magtalálnom ezen a helyen, ahová jövök. Még nem láttam a táblát, ami Chance Harbort hirdette volna, pedig jó ideje úton voltam már. Órák óta... mindenféle szer nélkül! Nyilván vezetnem kell ahhoz, hogy tiszta maradjak. De így meg semmi buli nincs a szituációban. Komoly dillema tud ez lenni... de még mekkora... A halántékomat dörzsölgettem éppen akkor, amikor megláttam egy út szélén stoppoló pasast. Igen, ez nem képzelgés volt. Tisztán láttam. De mitől is lenne most bármi homályos? Egy megadó sóhaj részemről.. és fékeztem, szépen lassan hogy pont előtte állhassak meg. Kivettem a számból a már félig elszívott cigarettát, kifújtam a füstöt a mellettem levő ablaknál, és így fordultam feléje. Hogy féltem-e?! Miért, kellene?! - Hová lesz a séta? - kérdeztem tőle, miután lehajtottam az ablakot. |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |