Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Szex, drog, pia, és rock and roll... egy kis mágiával fűszerezve...

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Welcome
Üdvözöllek Chance Harborban! A helyen, ahol talán még a legrosszabb rémálmaid is teljesülhetnek egy szempillantás alatt... Egy Washingtoni, kissé borús időjárású kikötővárosban jársz. Csendes és unalmas, mindenki ismer mindenkit, ahogy az megszokott az ilyen helyeken. Csakhogy a városka lakói között élnek boszorkányok, voodoo-szakértők, démonok által megszállt szerencsétlen fiatalok, szellemek vagy boszorkányvadászok. Azonban a sötét oldalhoz nem csak a természetfeletti tartozik barátom, hanem a való élet is: lebujok, drogtúladagolás, paranoia, másság, kitaszítottság, horrorfilmekbe illő tragédiák... Pont amiket elkerülni jönnél egy ilyen helyre. Megnyugvásra itt nem lelsz... Hiszel Istenben? Lehet, hogy itt még Ő sem segít rajtad! *Az oldalon egyesek számára felkavaró játékok is olvashatóak. Az adminok ezért nem vonhatóak felelősségre, a játéktéren a felhasználók szabad kezet kapnak játékaikhoz.
News
2015. 11. 08.
Éledezzünk! ►►► KLIKK
Effy

2013. 07. 01.
A mai naptól fogva egy karakternek 2 db aktív játéka lehet. NEM kötelező, ezt azért aktiváltuk, mert nincs is rosszabb, mint heteket, ne adj isten hónapokat várni egy válaszra...
Effy

2013. 01. 27.
Néhány felhasználó a mai naptól fogva inaktív lett, amit a legutolsó bejelentkezés alapján tettem. Aki újra aktívvá szeretne válni, keressen fel! :)
Effy

2013. 01. 27.
HELLÓ!Az oldal egységesítése céljából, a legtöbb avatar képet a 320*200-as szabványméretre állítottuk.Szépen kérünk Mindenkit, hogy a jövőben, minden avatar cserénél vegye figyelembe az új szempontot és alkalmazkodjon a kívánt mérethez. Ha bárkinek segítségre van szüksége, keresés.. vágás.. szívesen, pm-ben elérhetőek vagyunk. Köszönet! Adminok

2013. 01. 26.
Sziasztok fórumozók! Új csoportok és új színek kerültek és dolgok az oldalra, nézzétek meg és jelezzetek, hogy tetszik-e avagy sem. ;)
Staff

William Turner

ET PM

Multik:
Conor C. Jensen
Graham G. Willson

Effy Jensen

ET PM

Multik:
Diane Meade

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (54 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 5:31 am-kor volt itt.
Chat box
Legutóbbi témák
» Activity Check
Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 17, 2015 7:35 pm by Opal Lin

» Konyha
Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimePént. Nov. 20, 2015 5:39 pm by Diana Meade

» A ház konyhája
Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 07, 2015 3:08 pm by Elizabeth Jensen

» A part...
Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 24, 2015 3:43 pm by Summer Cataleno

» Avarian Világa FRPG
Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Okt. 07, 2013 2:13 pm by Vendég

» Diaries RPG ~ Vámpírnaplók Szerepjáték
Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 10, 2013 7:57 pm by Vendég

» EOF - Empire of Fantasy
Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:32 pm by Vendég

» Effy szobája
Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 02, 2013 8:09 pm by William Turner

» My Life Arts (London)
Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 30, 2013 2:15 pm by Elizabeth Jensen

Top posters
William Turner
Raguel lakás - Page 2 EmptyRaguel lakás - Page 2 I_voting_barRaguel lakás - Page 2 I_vote_rcap 
Summer Cataleno
Raguel lakás - Page 2 EmptyRaguel lakás - Page 2 I_voting_barRaguel lakás - Page 2 I_vote_rcap 
Alex Henley
Opal Lin
Conor Christian Jensen
Elizabeth Jensen
Graham Gray Willson
Constance Atina Watson
Callum
Jesabel Gracie Dawson

Megosztás

Raguel lakás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Jeremy Truman Raguel

Jeremy Truman Raguel

Hozzászólások száma : 66

Raguel lakás - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Raguel lakás   Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 07, 2012 8:42 pm

Kicsit valahogy el is nevettem magam, mikor azt mondta áll az alku. Erre a mondatra rögtön a tévéműsor jutott az eszembe, amit a diliosztályon néha néztem. Vicces volt. És most talán épp az volt vicces, hogy az egy bohókás műsor volt, ez meg egy halálosan komoly helyzet, és... ráadásul nemrég még mi magunk is viccelődtünk a halállal, most meg tök komolyan beszélünk... S bár nem is tudom miért kért erre engem Leon, hogy ezt letisztázzuk, de örültem... hogy nem fog meghalni... örültem, mert féltem volna, azt hiszem, sőt biztosan... hogy előbb-utóbb sikerül olyat vágnia magán, aminek ez lenne a vége. Féltem, de most örültem, mert az ígéret az ígéret... és Ő még nekem sose hazudott, ahogy tudom, szóval... bíztam, abban amit mondott, ha én sem, akkor Ő sem.
Az ajtó előtt blokkolva hallottam Leon hangját, és felé pillantottam, de csak az arca egy szeletét láttam, mert a fejem nem mozdult. Persze, tudtam hogy épp gyáva majomnak tűnök, és nem akartam annak látszani, még Leon előtt sem, de... közben mégis nehéz volt a lábam, mintha a cipőim vasból készültek volna. Lassan tártam ki egészen az ajtót, már a határán voltam a lépésnek, főként ahogy éreztem rám vetülni a furkáló szemeket.
Indulni! Indulni! Indulni! - mondogattam magamban, szinte fizikailag is lendülve, amit inkább idézett elő Leon hangja, mint a sajátom bent a fejemben. Nem akartam sem beégni, sem visszakozni, és segíteni akartam... szerettem volna tudni hogy jól van, látni hogy rendben vannak a kötései, vagy nem is tudom... Már tényleg azon voltam hogy megemeltem a lábam, átemelni a küszöbön, belépni és hagyni bezárulni mögöttünk az ajtót, hogy menjünk beljebb...
De akkor megláttam ahogy Leon kapja a fejét, nekem a fülem előbb kapcsolt, a hangot már nagyon ismertem... sietős léptek... a sietős léptek mindig bajt hoztak a fejemre... s ebben a pillanatban páni félelmet... Hogy nem tudtam ki jön? Nem, de... nem is zavart. AZ már sokkal inkább, hogy bepánikoltam, mi van ha apám az, és mi van ha meglát itt kettesben Leonnal, és... mi van ha félreérti hogy itt ácsorgok közszemlén vele, és... és... és nem is mertem tovább gondolni, egyszerűen csak az agyamban pattant egy kapocs egyik oldalról a másikra, és máris elfelejtettem mit nem szeretek, vagy mit nem bírok, vagy mit nem illik... megragadtam Leon vállát, és magammal rántottam az ajtó mellé ültetett marha nagy tuják egyike mögé, s a falhoz nyomtam mögötte, hogy teljesen takarásban legyünk. Ebben a pillanatban nem is kapcsolódtam rá az információban arra a tényre, hogy a fal és köztem van Leon, és Ő meg énköztem levegő egyáltalán nincs... csak arra tudtam figyelni, hogy a szívem gyakorlatilag a számban dobogott, olyan szinten félve, és összeszorított szemekkel vártam, hogy a sietős léptek elmenjenek mellettünk és eltűnjenek valamerre... Arra gondolni se mertem hogy így látna meg minket, HA tényleg az a hang tulajdonosa, akinek hiszem... Csak szorítottam inkább a szemeim, hogy ha netán mégis, akkor biztosan eljön a vég, és... akkor már inkább Leon arca legyen az utolsó amit látok, ne pedig az apámé...
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Raguel lakás   Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 07, 2012 7:20 am

Azt hittem egy szót sem fog szólni és a beálló csendben már kezdtem azt hinni, hogy túl sokat kértem tőle. Talán nem kellett volna. De most valamiért akkor sem tudta a tudatos énem ezt elfojtani. Egyszerűen csak túl hangosan dübörögtek bennem a szavak és muszáj volt kimondanom őket és megígértetnem vele, hogy nem öli meg magát. Nem hagy egyedül!
De szerencsére mégis beszélni kezdett. Nem tűnt túl meggyőzőnek, amit mondott, de én hittem neki, mert hinni akartam.
- Áll az alku - vágtam rá gondolkodás nélkül egy újabb apró mosollyal kísérve. De aztán hamarosan lefagyott a mosoly az arcomról. Ő is komorrá vált és úgy bámulta az előttünk magasodó házat, mintha a Pokol bejárata lenne. Nos, azt hiszem neki tényleg az volt. Maga a Pokol.
- Igen, az jó lenne... ha bemennénk - beszéltem szinte suttogva, miközben akaratlanul is egy kicsit feljebb húztam a pulóver ujját. Senki meg nem mondta volna, hogy ez a nyavalyás kötés valaha fehér volt. Inkább rózsaszín. Vagy vörös, csak kissé kifakult.
De aztán inkább nem a kötésekkel törődtem. Vártam, hogy Jeremy meginduljon... vagy mondja azt, hogy mégse menjünk... bármit. De aztán láttam, hogy kissé bizonytalanul, de mozdul.
- Minden oké lesz... - mondtam először a háta mögött állva, majd mellé léptem, hogy a szemeibe tudjak nézni legalább egy pillanatra. De bármennyire is biztattam, azt hiszem, már én szerettem volna visszakozni. Megmondani neki, hogy hagyjuk a fenébe. Jó ez a kötés és én is jól vagyok. A szavak mégsem jöttek. Csak ott álltam mellette, mint valami idióta. Egészen addig, amíg reflexből az ajtó felé nem kaptam a pillantásom. Valaki jött le. Ez egyértelmű volt. Ráadásul vagy nagyon ideges volt az illető, vagy valami kemény talpú cipője volt, amitől úgy hangzott, mintha teljes erőből lépne rá egy-egy lépcsőfokra.
Jeremy Truman Raguel

Jeremy Truman Raguel

TémanyitásTárgy: Re: Raguel lakás   Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2012 8:02 pm

- Igaz, az az én szokásom... - bólintottam elismerőn, ami bár szar érzés volt, de igaz. Én verek szarrá mindig valakit ha nem úgy vagyok... vagy pont úgy vagyok... ja. De Leon más... lehet, sőt, biztos hogy más... Ő jobb nálam, ezerszer jobb... nem árt másnak... azt csak én csinálom. Talán részben ez is oka volt, hogy megkönnyebbültem, amikor azt mondta, nem haragszik rám, és elmosolyodott.
- Tényleg nem, nem azért... - ráztam hevesen a fejemet, de kicsit megijedtem mikor elrévedt a tekintete, már-már azt hittem mégis rosszul van, vagy... valami ilyesmi, ám aztán mikor folytatta, inkább már én voltam aki rosszul volt. De ez a változatlanul megszokott érzés volt. Mert magamtól... magamról éreztem ezt.
Nagyot nyeltem, és elöntötte a torkomat a hányinger kesernyés íze, egyben a közelmúltban lenyelt bogyók keserű, poros érzetével. Utálatos íz, ami mintha visszakívánkozna, nem volt jó... nem a jóleső érzés volt, hogy a gyógyszert érzem a számban, hanem egy rossz... ingerlő, keserű íz... amitől forgott a gyomrom. Nagyot nyeltem, hátha elmúlik az érzés, de nem akart. Így csak lassan kezdtem először bólintani, egyszer, aztán még egyszer.
- Igazad van - nyögtem ki, a második bólintás végéig érve, és egy kissé körkörös mozdulatot tettem a fejemmel. Hogy ez mi akart lenni, nem is tudom, de talán csak az időhúzás, hogy nyelhessek még egy nagyot, egy mély lélegzettel karöltve. - Tényleg nem akarom hogy csináld, de értem... semmi közöm hozzá... Tudom milyen ha nem bírod abbahagyni...
Az én gyógyszereim... - gondoltam magamban -, az enyémek... és kellenek... igenis, és nem én akarom, kellenek... nem élem túl nélkülük... Muszáj szednem... muszáj az életemhez... muszáj hogy közelebb legyek a normálishoz.
- Nem halálosak... úgyis szinte fel van írva nekem... vagyis fel volt... egy része - feleltem lassan, közben nyelvemmel dörzsölgetve a szájpadlásomat, mint a kisdiák aki bevallja hogy csent az osztály csokikészletéből, mikor a halálról kezdett beszélni. Kellemetlenül éreztem magam, és feszülten, és... valahogy volt bennem egy fura érzés is ami összezavart, mintha... de nem... nem, hisz az hülyeség... olyan érzésem volt, mintha fontos lennék... Leonnak, de az nem lehet, hisz én... csak egy hülye drogos vagyok.
De ahogy nézett rám, azzal a kérdő tekintettel, és... éreztem hogy belül örülök a szavainak. Nem öli meg magát. Jó érzés volt hallani hogy kimondja. Biztosíték? Igen, mert hittem a szavaiban. Viszont éreztem, hogy ezért cserébe vár tőlem is egy ilyen választ...
- Nem ölöm meg magam ha te sem - bólintottam egyet, s igyekeztem határozottan tenni ezt. Igen... jó érzés volt hogy Leon itt van, és nem egyedül kellett jönnöm. És hogy volt kihez szólni. Jó érzés. Már ez a kifejezés is fura volt nekem... máskor ilyet csak a gyógyszer okoz nekem, és még az se ilyet... Ez olyasmi volt, mint hogy... az ember örül, mert nincs egyedül... ez egy jó érzés... ezt éreztem most. Egy jó érzést.
Vettem egy utolsó nagy lélegzetet, és néhány pillanat rákészülés után újra a ház felé fordultam.
- Be kell menni... - motyogtam, de csak úgy magam elé. Ösztönzés akart lenni. Hát... mondjuk hogy az jobban bejött, hogy Leon ott volt velem, mint a saját hangom. De összeszedtem a bátorságom, és míg magamban fohászkodtam hogy vegyenek minket semmibe, kinyitottam az épületbe vezető ajtót, hogy bemenjünk, és elinduljunk a lakáshoz, bár a vízi hulla oszlási sebessége hozzám képest villámgyors volt. Akartam én menni, csak a lábam nem kapta meg az infót...
Vendég

Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Raguel lakás   Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2012 4:54 pm

Egész úton egy nyavalyás szót sem szóltam. Nem volt kedvem beszélni. Inkább a csuklóm lüktetésére koncentráltam és mentem Jer után egy-két lépésnyire lemaradva. Amikor ő megállt, én kapásból mentem volna tovább. Egyszerűen nem tűnt fel, csak az, amikor éreztem a kezemet a karomon. Ekkor már megálltam. És ő ott volt velem szemben. Meg sem kellet szólalnia, már tudtam, hogy mit akar. Mégis vártam és hagytam, hogy beszéljen. Egy-egy rövid pillanatra hagytam, hogy a szemembe nézzen, de utána mindig elkaptam a pillantásom. Nem akartam, hogy bármit is kiolvasson a szemeimből.
- Nem verekszek. Nem szoktam - mondtam teljesen őszintén egy távoli pontot bámulva valahol Jeremy válla felett. - De nem haragszok - húzódott halvány mosolyra a szám, és felhagytam a messzeség vizsgálatával. A tekintetem újra rá vándorolt. - Tudom, hogy nem azért mondtad... mert szemétkedni akartál - bólintottam egy aprót és azt hiszem kissé ideges lettem, ahogy újra eszembe jutottak a pontos szavai. Nagyot nyeltem, és szükségem volt egy hosszú másodpercre, hogy átgondoljam a következő szavaimat.
- Tudom, hogy csak azért mondtad, mert nem akarod, hogy... - vágjam magam -, ezt tegyem, de... én sem mondom, hogy hagyd abba... - intettem a zsebe felé, ahova a gyógyszeres dobozt rejtette.
Nem tudom, honnan szedtem a bátorságot, hogy ezt kimondjam, de azt hiszem azért tettem, hogy ezt a témát végre lezárhassuk. Nem szólok bele, hogy mennyit szed a tablettáiból, és ő se hozza szóba a vágásaimat. Ez így lenne... rendben.
- Nem fogom megölni magam. De te se tedd - mondtam és kérdő tekintettel néztem rám. Azt hiszem, ez részemről valami alku akart lenni. Ezentúl én is vigyázok, hogy meddig megyek el, és ő is remélem ezt teszi majd. Azt persze már nem bírtam kimondani, hogy "Nem akarok egyedül maradni!" Túlzottan jó volt így. Könnyebb. Ketten. Nem folyamatosan egymagam lenni és úgy tenni, mintha minden rendben lenne.
Jeremy Truman Raguel

Jeremy Truman Raguel

TémanyitásTárgy: Re: Raguel lakás   Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2012 4:16 pm

(Építkezés)

Rosszul éreztem magam. Végtelenül rossz érzés gyülemlett a gyomromba. Leon reakciói az agyamba ömlesztették, hogy tévedtem. A szavaim nem olyanok voltak "mintha" épp halálra sértenék valakit, hanem így is volt.... nagyon csúnyán viselkedtem, és hosszú ideje először tényleg... mélységesen bántam. Máskor más volt... beszóltam, voltam látszatra kemény vagy szemét... de feleennyire sem bántott a lelkem mélyén, mint most. Ez most nagyon fájt. És nem is tudtam volna konkrétan megmondani, hol és miért fáj... De talán... a szívemben, és azért, mert Leon a barátom volt, és... most úgy éreztem lehet megint az, de én most elszúrtam. Méghozzá csúnyán.
- Leon... - álltam meg a ház előtt, és megállva nyúlt kezem valahogy ösztönösen Leon karjáért, hogy Őt is kérjem, álljon meg, úgy fordultam szembe vele. - Kérlek ne haragudj... én... elszoktam attól hogy... ne akarjam megbántani az embereket magam körül. Téged nem akartalak, esküszöm. Kérlek, nézd el a hülyeségem - néztem a szemeibe könyörgőn. Végülis könnyebb volt kimondani mint hittem... elkezdeni nehezebb volt jóval. Hisz tényleg akartam hogy bocsásson meg mert hülye voltam, és tényleg tudtam is hogy nagy barom voltam. - Ökör voltam - mondtam ki hangosan is, és rendkívül bűnbánóan, de komolyan. - Ha akarsz, most tényleg bemoshatsz - vetettem fel, odafordítva neki az orcámat, és megpróbáltam felé küldeni egy bocsánatkérő mosolyt... de nem tudom mennyire sikerült, úgy éreztem nem akar mozdulni a parancsomra a szám.
Jeremy Truman Raguel

Jeremy Truman Raguel

TémanyitásTárgy: Re: Raguel lakás   Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2012 10:35 pm

(Chance Harbor határa)

A ház semmit nem változott. Bár nem is tudom miért csodálkoztam, hiszem kis város, itt soha semmi nem változik. Ezért aztán az már nem ért meglepetésként, hogy a mi lakásunk se változott semmit. Minden szín a régi volt, minden bútor, minden szoba. Csak apám meg anyám öregedett kicsit, mélyültek a ráncaik, amúgy a régiek voltak ők is.
Apám persze nem segített a továbbiakban sem, így én caflattam fel a holmimmal az emeletre, és szórtam le mindent az ajtó mellé amikor beléptünk. Meglepetésként ért, mikor anyámat láttam meg a nappaliban, könnyes szemekkel, és volt egy pillanat mikor azt hittem megölel, de aztán csak odajött, és megveregette a vállam.
- Szervusz kisfiam - ennyi tellett tőle, üdvözlés gyanánt, aztán amikor apám morrant egyet mellette, el is sietett a közelemből. Na, gondoltam, kösz, már fertőzök is, vagy mi? Vagy fél hogy még a végén valami kis törődést kapok... Apámtól nem kellett ilyentől félnem, fordult is el tőlem, és mint aki nem is lát, bevonult a szobájukba a folyosó végén.
Gondoltam, akkor ennyit a könnyes köszöntőbuliról, újra felnyaláboltam a cuccaim, és a szobám felé vettem az irányt, remélve hogy nem falazták be, vagy ilyesmi. De nem. A szoba a helyén volt, és nem meglepő módon itt is minden érintetlen volt. Még a félrehajított pólóm is ott volt a sarokban, amit távozásom előtt otthagytam. Valaki (nyilván anyám) ugyan bejöhetett néha, mert por nem lepte be a bútorokat, de más nem változott.
Becsaptam magam mögött az ajtót, a táskákat a szoba közepén hagytam, én magam meg az ágyra vetettem magam. Újra láttam őket... és még élek... kezdetnek jó. Pedig legalább egy pofonra számítottam indulásnak, hogy micsoda fejem van, vagy ilyesmi, de... talán még reggel van, apám meg elszokott a korai "munkától".
Nagy levegőt vettem, és előkotortam a kabátom zsebéből egy gyógyszeres dobozt. Hiteles, igazi doboz volt az intézetből hoztam, még a felírt gyógyszerek közül volt való eredetileg. Rajta volt a nevem, meg a doki neve, meg a gyógyszer neve, stb. Persze már rég nem az eredeti bogyókat tartottam benne, de... álcának tök jó volt.
Azonban ez már üres volt. Egyetlen utolsó darabot találtam benne, azt lenyeltem. De tudtam, lépnem kell, szerezni még, mert itthon... szükség lesz rá, nagyon is...
Mivel tudtam hogy úgyis magasról tesznek rá, fogtam hát magam, felpattantam, és újra zsebre vágva a dobozt, kisiettem a szobából. Még elkiáltottam magam az ajtóban hogy elmentem és később jövök, de mielőtt bárki reagálhatott volna (ha akartak), már ott se voltam, kitűztem az ajtón, ki a házból, és nekiindultam a régi helyeimre, hátha még mindig ugyanott dekkolnak az árusok.

(folyt. köv. Főtér)
Jeremy Truman Raguel

Jeremy Truman Raguel

TémanyitásTárgy: Raguel lakás   Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2012 10:12 pm

(A Raguel család lakása)
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Raguel lakás   Raguel lakás - Page 2 I_icon_minitime

Raguel lakás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Jeremy Truman Raguel
» Lakás
» A lakás általánosságban

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: HÁZAK, LAKÁSOK :: Társasház-