Welcome |
Üdvözöllek Chance Harborban! A helyen, ahol talán még a legrosszabb rémálmaid is teljesülhetnek egy szempillantás alatt... Egy Washingtoni, kissé borús időjárású kikötővárosban jársz. Csendes és unalmas, mindenki ismer mindenkit, ahogy az megszokott az ilyen helyeken. Csakhogy a városka lakói között élnek boszorkányok, voodoo-szakértők, démonok által megszállt szerencsétlen fiatalok, szellemek vagy boszorkányvadászok. Azonban a sötét oldalhoz nem csak a természetfeletti tartozik barátom, hanem a való élet is: lebujok, drogtúladagolás, paranoia, másság, kitaszítottság, horrorfilmekbe illő tragédiák... Pont amiket elkerülni jönnél egy ilyen helyre. Megnyugvásra itt nem lelsz... Hiszel Istenben? Lehet, hogy itt még Ő sem segít rajtad! *Az oldalon egyesek számára felkavaró játékok is olvashatóak. Az adminok ezért nem vonhatóak felelősségre, a játéktéren a felhasználók szabad kezet kapnak játékaikhoz.
|
News |
2015. 11. 08.
Éledezzünk! ►►► KLIKK
Effy
2013. 07. 01.
A mai naptól fogva egy karakternek 2 db aktív játéka lehet. NEM kötelező, ezt azért aktiváltuk, mert nincs is rosszabb, mint heteket, ne adj isten hónapokat várni egy válaszra...
Effy
2013. 01. 27.
Néhány felhasználó a mai naptól fogva inaktív lett, amit a legutolsó bejelentkezés alapján tettem. Aki újra aktívvá szeretne válni, keressen fel! :)
Effy
2013. 01. 27.
HELLÓ!Az oldal egységesítése céljából, a legtöbb avatar képet a 320*200-as szabványméretre állítottuk.Szépen kérünk Mindenkit, hogy a jövőben, minden avatar cserénél vegye figyelembe az új szempontot és alkalmazkodjon a kívánt mérethez. Ha bárkinek segítségre van szüksége, keresés.. vágás.. szívesen, pm-ben elérhetőek vagyunk. Köszönet! Adminok
2013. 01. 26.
Sziasztok fórumozók! Új csoportok és új színek kerültek és dolgok az oldalra, nézzétek meg és jelezzetek, hogy tetszik-e avagy sem. ;)
|
Staff |
William TurnerET PMMultik: Conor C. Jensen Graham G. Willson
Effy JensenET PMMultik: Diane Meade
|
Ki van itt? | Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 54 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 5:31 am-kor volt itt. |
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Szer. Aug. 01, 2012 3:20 pm | |
| Lelassítottam, és félreálltam az autóval.-Gyere, igyunk meg még egy energia italt.-szálltunk ki az autóból.-Bár abban egyetértek, hogy egészen jól nézek ki.-nevettem, -Na csak viccelek.-kacsintottam rá, és nekidőltem a kocsi oldalának.-Mondd, mit szeretnél még tudni...Ha ilyen felszínes vagyok...Kérdezz , és én válaszolok neked.-sóhajtottam halkan |
| | | Ernestine Campbelle
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2012. Jul. 18. Tartózkodási hely : Utcák
| Tárgy: Re: A város utcái Szer. Aug. 01, 2012 3:15 pm | |
| - Ez úgy hangzik, mint a Hollywoodi filmek jóképű csábítói. Meg kell mondjam, az arcod megvan hozzá, de ha őszinte akarok lenni, az egész felszínesen hangzik számomra. Esetleg mutatnál valamit a felszín alól is? - érdeklődtem. Furcsamód tényleg meg akartam ismerni annak ellenére, hogy nem is olyan régen még kést szorítottam a torkához, és bármikor újra megtenném, ha arról van szó, hogy meg kéne védenem magamat. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Szer. Aug. 01, 2012 3:05 pm | |
| -Igen...-sóhajtottam-Mit mesélhetnék magamról? Semmi különöset nem tudok magamról mesélni....Sokat edzettem, tanultam, és most itt vagyok, ahol....-mondtam egy apró mosollyal. |
| Tárgy: Re: A város utcái Szer. Aug. 01, 2012 9:51 am | |
| - Jó hogy legalább azok vannak - jegyeztem meg sötéten. Most mit mondhatnék? Nem vagyok a legviccesebb társaság, ami azt illeti. Sőt, az esetek többségében még beszélni is utálok az emberekkel. Főleg az olyanokkal, mint ő. - Szóval, mi a történeted? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Szer. Aug. 01, 2012 9:22 am | |
| -Meglesz, meglesz.-mosolyogtam, és most én ültem a volánhoz, de én is beletapostam...-Szóval, milyen ruhát szeretnél, Nestike?-kérdeztem nevetve-Hát, egyik sincs...Végül is csak a nagyszüleim élnek, itt a városban.-sóhajtottam egyet..-Azért határoztam el, hogy az leszek , ami most vagyok..-mondtam egy apró mosollyal. |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 10:13 pm | |
| - Nem is tudhatod. Viszont szükségem lenne pár női ruhára. A régiek elég lestrapáltak, és bár a hotelben meg tudtam szállni, az még a korábban összelopkodott pénzből volt - magyaráztam. - Majd egyszer megtanítom, hogyan köthetsz el kocsikat. Sosem tudhatod, mikor kell menekülnöd, vagy akármi, tisztes gazdag palim - mondtam. Nem szerettem a gazdagokat, de ez jórészt a saját nélkülözéseimnek köszönhető. De legalább van pénzük. - Család? Testvérek? - kérdeztem egy nagyot nyelve. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 10:07 pm | |
| -Sajnálom, rendben? Nem tudtam....-mondtam együtt érzően..-Nem fogok ezzel viccelődni, hidd el...Megbántam...-sóhajtottam egyet halkan.-Gyere, felmegyünk hozzám, csinálok valami kaját, addig te lezuhanyozhatsz, és felvehetsz valami tiszta ruhát. Rendben?-néztem szemébe, egy apró mosollyal. |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 9:48 pm | |
| - Lehet viccelődni, de nem épp ezzel. Az utcai élet nem alkalmas a szexre. Tudod, néha én magam is elgondolkodom, hogy talán a szüleim is lepusztult csövesek voltak, és valami jobb reményében adtak árvaházba. Talán csak egy részeg baleset voltam. Szóval... - mondtam. Ja, Niket sem engedtem úgy közel magamhoz, bár néha rajtakaptam önkielégítés közben. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 9:26 pm | |
| -Hé hé hé...Még viccelődni sem lehet?-kérdeztem már én is dühösen...-Na, cseréljünk helyet... |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 9:14 pm | |
| - Na ide figyelj - fékeztem, majd azonnal kést rántottam. - Még egy dugással kapcsolatos megjegyzés, és max a halak nyúlnak hozzá szájjal. Nem egy vagyok a macáid közül, hogy leszopjalak, ha épp neked ahhoz van kedved. Világos? - kérdeztem. Vagyis inkább üvöltöttem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 8:57 pm | |
| -Micsodaaa??? Hát azért ehhez ne érj itt lent, késsel-mutattam a nadrágomra.-Mondjuk szájjal, érhetsz, de mással ne.-nevettem tovább. Jó kis társaság volt, és úgy gondoltam, hogy egész jó barátok is lehetnénk. |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 8:45 pm | |
| - Ha utána megengeded,hogy levágjam vele a farkadat - jelent meg egy vigyor az arcomon. Egész jó társaság volt annak ellenére, hogy a társadalmi különbségek miatt soha nem értjük meg egymást. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 8:14 pm | |
| -Megengednéd, hogy azt a kést kivegyem a bugyidból?-kérdeztem nevetve,és megnyomtam lábát, hogy taposson a gázba |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 7:57 pm | |
| Megcsóváltam a fejem. Fogalma sincs róla, milyen számító tudok lenni, és hogy így sem bízom benne. Nem ölném meg - csak egyszer öltem, és önvédelemből - de ha kell megsebesítem. - Velem rosszul jársz - vontam vállat hanyagul. - Ha tehetném, még a bugyimban is kést rejtegetnék. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 7:50 pm | |
| -Jó adok.-mosolyogtam-Micsodaaa?? Pedig már reménykedtem benne.-nevettem, és viccelődtem ezzel. |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 7:34 pm | |
| - Inkább adj pénzt rá, és nem bántom a kis barátodat - adtam gázt a kocsiba. Szerettem a száguldást. Még Nikkel sokat kocsikáztunk a város határán túl, és akkor soha nem zavart minket a sebességkorlát. Sőt, ami azt illeti, soha. - És nem alszom vele egy szobában- kacsintottam rá. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 7:08 pm | |
| -Még egy ajánlat! Velem laksz, és megveszek mindent ami szükséges neked...-mosolyogtam-De a kocsit, nem adom.-suttogtam fülébe.. |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 6:37 pm | |
| - Ötszáz. És minden hónapban annyi - alkudoztam. Elvégre, nem rossz alku, bár azt hiszem, ennyi után biztos fog valami fizetséget kérni. Mondjuk... Nem, azt nem. - Csak gondolj bele. Nálam van a slusszkulcs. De ha nem is lenne nálam, sem okozna gondot elkötni, majd eladni a kocsidat. Csak egy észrevétel. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 6:22 pm | |
| -Mit szólsz háromszázhoz, és lakhatsz velem?-néztem rá, mivel ezt komolyan gondoltam..-Mint a barátok...Figyelj...gondolom neked sem annyira jó egyedül.-sóhajtottam |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 3:36 pm | |
| - Mondanám, hogy ez az érzés kölcsönös, de én általában nem kedvelem meg azokat, akiket készülök kirabolni - feleltem. - Erről jut eszembe, még mindig kéne egy kis lóvé. Legalább száz dolcsi, de kétszáz még jobb lenne. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 3:25 pm | |
| -Miért adnálak fel a zsaruknak? Tökre megkedveltelek.-nevettem-Megdugni? Hmmm....nem rossz ötlet,de nem.-mosolyogtam-Csak egy apró baráti gesztus, semmi több.-mondtam kedvesen |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 3:03 pm | |
| - Nem hangsúlyozhatod eléggé, hogy nem vagy az a védtelen kisleány, mint azt sokan hiszik - vontam vállat. - És most már elárulhatnád, mire megy ki ez a felettébb kedvesség. Fel akarsz dobni a zsaruknak? Tedd csak, hidd el, neked jobban fog fájni a dolog. Meg akarsz dugni? Próbálkozz be, de te jársz rosszul. Jobb, ha nem próbálkozol lelkizni velem, mert nem vagyok az a lelkizős lányka. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 2:55 pm | |
| -Ugyan már...ne mutogasd a mindig a késedet.-mosolyogtam-Figyelj....értem, hogy késes vagy, meg minden...de egyszer te is lazíthatnál.-sóhajtottam halkan..-Na meg jó, te vezetsz, értem én...-nevettem,és megittam a maradék energia italomat..-Kérsz szendvicset? Van a hátsóülésen..-néztem szemébe |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 2:46 pm | |
| - Hé - löktem le a kezét az enyémről. Nem szerettem az emberi érintkezést, sőt, kifejezetten gyűlöltem. - Most én vezetek. Te meg max az anyósülésről pampoghatsz. Különben is... tudom a dolgomat. Az előző városomban is sokat vezettem, bár akkor nem én kötöttem el a kocsikat. Én csak használtam, és eladtam őket a pénzért. Tudod, gazdagoknak. Rájuk sóztam hízelgéssel, hülyeségekkel, meg néha erőszakkal is. A kés mindig jól jön - villantottam elő ismételten a pengeéles szerszámomat. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 2:13 pm | |
| -Tüzes vagy!-nevettem,majd kitolattunk.-Megy ez gyorsaban is.-fogtam meg kezét,majd a sebváltóra tettem,és egyből sebességbe rakatam.-Taposs bele.-mosolyogtam-De élénkebben azzal a váltóval,nem hiszem hogy mással ilyen lassú vagy.-kacsintottam rá |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 12:57 pm | |
| - Kösz - kaptam el a kulcsot, majd kinyitottam a vezetőülés ajtaját. Végső soron nem is olyan rossz arc. - De ha még egyszer aranyomnak szólítasz, még elég csúnyán megjárhtod - ültem be, majd beindítottam a motort. Azt hiszem, ki kell jelentenem, hogy eddig általában csak elkötöttem a kocsikat, ami bajos volt ugyan, de ennek köszönhetően bajlódtam egy sort a slusszkulccsal, mielőtt betalált. Aztán kihúztam a kéziféket, és hátramenetbe tettem a kocsit, hogy kitolassunk. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 12:38 pm | |
| Odadobtam a kulcsot, és beültem a kocsiba. -Na lássuk mit tudsz aranyom.-nevettem, és vártam hogy induljunk.. |
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 11:38 am | |
| - Komolyan azt hiszed? - vontam fel a szemöldökömet, de a következő mondatára szinte felragyogott a szemem. - Vezethetek? Nincs jogsim, de egész jól tudok. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A város utcái Kedd Júl. 31, 2012 7:03 am | |
| -Az csak egy dolog, hogy az autóm drága...Meg milyen gönceim vannak, belém nem látsz, kis csibe.-mondtam mosolyogva, majd lecsuktam a csomagtartót..-Elvihetlek egy körre, az autóval?-forgattam meg a kulcsot a kezemben |
| Tárgy: Re: A város utcái Hétf. Júl. 30, 2012 10:23 pm | |
| - Te tudod - vontam vállat, majd meggyújtottam a cigim, és jó mélyen beleszippantottam, benntartottam egy kicsit, majd kifújtam. - Nem, de a nagymenők már csak ilyenek. Drága verda, drága göncök, de olcsó csajok. Ez olyan, mint az árvaház. Az ottani gyerekek is be vannak skatulyázva szegény, szerencsétleneknek. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A város utcái | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |